Projecten:

Onze projecten op een rijtje:

Onze projecten op een rijtje!

Particulier:

vandertoorn-schilderwerken huis

Strijen

Jaren 30 woning.

Bij deze vrijstaande woning in het centrum van Strijen hebben wij rondom de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

✔ Houtrot vervangen of gerepareerd
✔ Betonlijst gerepareerd
✔ Glaswerk gekit
✔ Volledig nieuw verfsysteem aangebracht

Heel de woning is naar wens afgewerkt met Sikkens Rubbol SB in de kleuren crème-wit en grachtengroen.

vandertoorn-schilderwerken huis

Heinenoord

vrijstaande dijkwoning.

Bij deze particuliere klant in Heienoord hebben wij het houtwerk aan de buitenzijde van de woning weer mogen voorzien van een verse schilderbeurt.

Al het houtwerk is eerst grondig ontvet ter voorbereiding van het schuren, vervolgens hebben wij al het het houtwerk hersteld en het glaswerk opnieuw gekit ter voorbereiding van het gronden. Na het schuren van de grondlaag hebben we 2 lagen Sikkens XD High Gloss exclusief met de kwast aangebracht voor dit schitterende eindresultaat.

De opdrachtgever heeft hier gekozen voor de klassieke kleuren crème-wit en monumentengroen.

vandertoorn-schilderwerken huis

Puttershoek

Tussenwoning

8 jaar na de bouw van deze mooie tussenwoningen in Puttershoek was de oude verflaag op de gevels aan het poederen en enigszins vergeeld. Voordat we beginnen met het behandelen van de gevels plakken we alle kozijnen en deuren vakkundig af, ook bedekken we de vloer met een bouwzijl.

Door de gevels vervolgens te fixeren zorgen we ervoor dat de volgende 2 lagen Keim goed blijven zitten. Keim is een uiterst duurzame mineraalverf die extreem vochtdoorlatent is waardoor men wel tot 15-20 jaar geniet van een perfect kleurbehoud.

Bekijk al onze particulieren projecten!

Zakelijk:

Oud-Beijerland

Nance Fashion & Peet The Flowerman

In het prachtige centrum van Oud-Beijerland hebben wij de opdracht gekregen om zowel de voor als de achterzijde van de panden van Nance Fashion en Peet The Flowerman op te knappen.

Hier hebben wij op het houtwerk een nieuw bio verfsysteem aangebracht van Drost Coatings, op de gevels hebben we gebruik gemaakt van de Alphatex IQ van Sikkens.

Door het met vakkennis toepassen van deze topproducten stralen deze panden weer in de bekende winkelstraat van Oud-Beijerland.

vandertoorn-schilderwerken huis

Bedrijfsnaam

In het kort vertellen wat jullie hebben gedaan?

bedrijfsnaam

In het kort vertellen wat jullie hebben gedaan?